Φεστιβάλ Glastonbury 2022

Соединенное Королевство

Neg Earth Lights ταξινομούν επιπλέον δίκτυο και εξοπλισμό ελέγχου από Sundrax για το Glastonbury 2022, το μεγαλύτερο φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Sundrax, μια εταιρεία που συνήθως δραστηριοποιείται στον αρχιτεκτονικό, δημόσιο και αστικό φωτισμό και φωτισμό σκηνής και θεάτρου, παρείχε κόμβους που χρησιμοποιήθηκαν στα ράφια εξόδου σκηνής και ως μέρος των κόμβων εισόδου μπροστά από το σπίτι που παρέχονται από το Neg στο Φεστιβάλ Glastonbury φέτος. 

Ciarán Markey, Ανώτερος τεχνικός δικτύου στο Neg, παρείχε εισαγωγή στους κόμβους της Sundrax και την πρώτη τους εμφάνιση στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου: 

“Τα συστήματα Sundrax παρουσιάζουν μια καλή και εύκολη στη χρήση εμπειρία χρήστη στο διαδίκτυο. Παρέχει ένα κατάλληλο φάσμα ρυθμίσεων κρατώντας όμως υπόψη την αποδοτικότητα και τις συνορημένες ροές εργασίας που απαιτούνται για τη βιομηχανία.” 

Συνεχίζει, 

“Δουλεύοντας απευθείας με την τεχνική ομάδα πωλήσεων και ανάπτυξης της που υποστήριξε το έργο σε 360° βάση, προτείναμε μερικά νέα χαρακτηριστικά και ροές εργασίας για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι και παρέχουμε νέες ιδέες στο μονοπάτι της ανάπτυξης της Sundrax.” 

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για το να εξυπηρετήσουμε ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο με τους κόμβους μας,” 

δήλωσε ο Dan Kurt, Μηχανικός Πωλήσεων στη Sundrax. 

“Από τότε που ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας ως μια μηχανική ομάδα, πάντα είχαμε ένα επιπλέον ενδιαφέρον να βεβαιωθούμε ότι τα προϊόντα μας είναι αξιόπιστα και ασφαλή.” 

“Το Rack-mounted ArtGate Pro από τη Sundrax έχει σχεδιαστεί ειδικά για περιοδείες και φεστιβάλ. Δύο θύρες EtherCon παρέχουν επιπλέον λειτουργία switch, είσοδο PowerCON True1 και έξοδο έξω, και υποστήριξη POE” συνέχισε. 

“Είμαστε περήφανοι που συνεργαστήκαμε με το Neg στο Φεστιβάλ Glastonbury φέτος, και είμαστε βέβαιοι ότι πολλά έργα θα έρθουν στον δρόμο μας στο μέλλον.” 

Μπορείτε να διαβάσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ArtGate και να ζητήσετε προσφορά στη σελίδα προϊόντος ArtGate Pro.