Σχετικά

Η Sundrax Entertainment είναι ένας από τους ηγέτες στην ανάπτυξη και την κατασκευή λογισμικού και εξοπλισμού ελέγχου φωτισμού. Το γραφείο μας βρίσκεται στην καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου - Λονδίνο, το οποίο μας δίνει πρόσβαση σε προηγμένες λύσεις και τους καλύτερους ειδικούς. 

Κάθε προϊόν σχεδιάζεται με βάση τις νέες τεχνολογικές τάσεις και τα σύγχρονα πρότυπα στον φωτισμό σκηνής και τον έλεγχο εξοπλισμού. Χρησιμοποιούμε μόνο τυπωμένα κυκλώματα δικού μας σχεδιασμού για να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα και την συνέπεια της απόδοσης του εξοπλισμού μας. 

Το λογισμικό που αναπτύσσουμε εσωτερικά επιτρέπει την υλοποίηση των πιο απαιτητικών ιδεών των πελατών μας, την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο διαφόρων παραμέτρων εξοπλισμού, την παρακολούθηση της κατάστασης και των σφαλμάτων. Αυτό βελτιστοποιεί τον χρόνο και τα χρήματα που δαπανώνται για την παρακολούθηση και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων. 

Τα προϊόντα μας είναι γνωστά και λειτουργούν επιτυχώς όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές: Ευρώπη, Νότια Αφρική, Ασία, Βόρεια και Νότια Αμερική. Επιπλέον, οι πελάτες μας είναι οι διοργανωτές μεγάλων διεθνών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Γίνετε μέλος της Sundrax Entertainment και μαζί θα κάνουμε αυτόν τον κόσμο ένα πιο φωτεινό και όμορφο μέρος