Σχετικά

Sundrax Entertainment είναι ένας από τους κορυφαίους προγραμματιστές και κατασκευαστές λογισμικού και εξοπλισμού ελέγχου φωτισμού. Το γραφείο μας βρίσκεται στην καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου - Λονδίνο, που μας δίνει πρόσβαση σε προηγμένες λύσεις και τους καλύτερους ειδικούς. 

Κάθε προϊόν σχεδιάζεται με τις νεότερες τεχνολογικές τάσεις και τα μοντέρνα πρότυπα στον θεατρικό φωτισμό και τον έλεγχο του εξοπλισμού υπόψη. Χρησιμοποιούμε μόνο πλακέτες οικοδομημένες με το δικό μας σχεδιασμό για να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα και τη συνοχή της απόδοσης του εξοπλισμού μας. 

Το λογισμικό που έχει αναπτυχθεί εσωτερικά επιτρέπει την εφαρμογή των πιο προκλητικών ιδεών των πελατών μας, την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο διάφορων παραμέτρων εξοπλισμού, την παρακολούθηση κατάστασης και σφαλμάτων. Αυτό βελτιστοποιεί τον χρόνο και τα χρήματα που δαπανώνται για την παρακολούθηση και συντήρηση εγκαταστάσεων. 

Τα προϊόντα μας είναι γνωστά και λειτουργούν με επιτυχία όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά επίσης σε πολλές άλλες περιοχές: Ευρώπη, Νότια Αφρική, Ασία, Βόρεια και Νότια Αμερική. Επιπλέον, οι πελάτες μας είναι οι διοργανωτές κύριων διεθνών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Ελάτε στη Sundrax Entertainment και μαζί θα κάνουμε αυτόν τον κόσμο πιο φωτεινό και πιο όμορφο!